VIRAL

Φαν της Γεωργίας "τρύπωσε" στο γήπεδο για το ματς με την Ελλάδα, παριστάνοντας τον εργάτη και κουβαλώντας μία σκάλα

Φαν της Γεωργίας "τρύπωσε" στο γήπεδο για το ματς με την Ελλάδα, παριστάνοντας τον εργάτη και κουβαλώντας μία σκάλα
PRINT SCREEN

Ένας οπαδός της Γεωργίας εξέθεσε τους συμπατριώτες του όσον αφορά στα μέτρα που πήραν για την είσοδο των φίλαθλων στην "Paichadze Arena" για τον τελικό με την Ελλάδα, καθώς περιέγραψε σε video το πώς κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους παριστάνοντας τον εργάτη.

Ο αγώνας της Γεωργίας με την Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης στην "Boris Paichadze Arena" προκάλεσε συναγερμό σε ένα έθνος και αυτό αποτυπώθηκε στο γεγονός πως μέσα σε λίγες ώρες έκαναν φτερά τα 54.000 εισιτήρια που βγήκαν στην κυκλοφορία.

Ακόμα και μετά από την εξάντληση των εισιτηρίων όμως, δεν είχε χαθεί κάθε ελπίδα για να μπορέσει κάποιος να ζήσει αυτή την ιστορική βραδιά και αυτό κατέστη σαφές μέσα από μία απίστευτη μαρτυρία.

Την έκανε μέσω Twitter ένας φίλαθλος της εθνικής Γεωργίας, ο οποίος μέσα από ένα video που δημοσίευσε στο Twitter την Τετάρτη (27/03) έδειξε τον ευφάνταστο τρόπο με τον οποίο τρύπωσε στο γήπεδο την Τρίτη.

Τι έκανε; Υποδύθηκε τον εργάτη του γηπέδου που έπρεπε να μπει σε αυτό για να φτιάξει ένα κομμάτι του μάτριξ, με τον οπαδό να έχει μαζί του ψεύτικο πάσο ταυτότητας και να κουβαλάει μέχρι και... σκάλα, για να ξεγελάσει τους ανθρώπους ασφαλείας και να του επιτρέψουν να περάσει.

Κάτι που έγινε, με τον ίδιο να καταγράφει μάλιστα την τρέλα που επικρατούσε στο γήπεδο τη στιγμή του τελευταίου εύστοχου πέναλτι και να κατεβαίνει σε αυτό για να... φάει ένα κομμάτι από το γρασίδι λίγο μετά από την τεράστια πρόκριση της Γεωργίας στα τελικά του Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της.

TAGS VIRAL EURO EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ