ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Υπάρχει αμοιβαία θετική διάθεση με την ΕΠΟ για ανανέωση του συμβολαίου"

Ο Τζον Φαν Σιπ σε συνέντευξή του στο SPORT24 και τον Νίκο Συριώδη
Ο Τζον Φαν Σιπ σε συνέντευξή του στο SPORT24 και τον Νίκο Συριώδη ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τζον Φαν Σιπ στις δηλώσεις του στη NOVA και το MatchDay Live τόνισε πως υπάρχει θετική διάθεση στις συζητήσεις του με την ΕΠΟ για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Τζον Φαν Σιπ συζήτησε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια τη συνεργασία τους στην Εθνική. Η τελική συζήτηση ομως θα γίνει μετά τα δύο ματς με Ισπανία και Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αυτό επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του στη NOVA και το MatchDay Live ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο οποίος τόνισε πως πράγματι υπάρχει αμοιβαία θετική διάθεση για την ανανέωση του συμβολαίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν θέλω να πώ πολλά για αυτό το θέμα, γιατί δεν είναι θέμα επικαιρότητας. Μαζί με την ομοσπονδία στοχεύουμε στα δυο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών και μετά θα συζητήσουμε για νέα συνεργασία.

Από την πλευρά μου υπάρχει θετική διάθεση και το ίδιο συμβαίνει και από την διοίκηση της ΕΠΟ. Πρώτα, όμως, πρέπει να εξαντλήσουμε και την τελευταία πιθανότητα πρόκρισης στο Μουντιάλ. Θα τελειώσουμε την προσπάθεια μας και μετά έχουμε χρόνο να συζητήσουμε" ανέφερε συγκεκριμένα.

Για το αν θα έμενε στην Ελλάδα για ελληνικό σύλλογο: "Όπως έχω πει πολλές φορές, μου αρέσει εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα ως χώρα οπότε γιατί όχι; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στην Ελλάδα. Ίσως στο μέλλον αυτο να συμβεί στο μέλλον, ποιος ξέρει; Αλλά σίγουρα είναι κάτι που δε θα απέρριπτα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ