ΕΛΛΑΔΑ

Φαν Σιπ: "Πρέπει ο κόσμος να πιστέψει στην Εθνική, χτίζουμε την ομάδα"

Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία INTIME

Ο Τζον Φαν Σιπ μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Σουηδίας (2-1) στάθηκε στην ανάπτυξη της ομάδας, όσο και για τα προβλήματα, όπως των τραυματισμών και της έλλειψης Ελλήνων παικτών στις μεγάλες ομάδες.

Η Ελλάδα επικράτησε 2-1 της Σουηδίας και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης των προκριματικών. Ο Τζον Φαν Σιπ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το παιχνίδι τόνισε ότι πως ο κόσμος είναι ανυπόμονος με την ομάδα, όμως πρέπει να πιστέψει στην Εθνική.

Στάθηκε στους τραυματίες, την έλλειψη Ελλήνων παικτών στις μεγάλες ελληνικές ομάδες, όπως και στην καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος. Τέλος σχολίασε ότι η ομάδα χτίζεται ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

Για το ματς: "Νομίζω ότι ο κόσμος είναι ανυπόμονος με την ομάδα. Είναι μία ομάδα που πρέπει να πιστεύουν. Δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με το 1-1 στο 92'. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα, δεν βλέπουμε πολλούς Έλληνες παίκτες στις μεγάλες ομάδες, επίσης άργησε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει".

Για τους τραυματίες: "Ξέρω ότι έχουμε πολλούς τραυματίες. Είδαμε να τραυματίζονται οι Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μασούρας Πέλκας και Μπακάκης. Τώρα έχουμε 5-6 άλλους παίκτες, αγωνίζονται, είναι μαχητές, ήταν εκεί κόντρα στην Ισπανία και στο Κόσοβο. Θέλουμε να πάμε στο Παγκόσμιο, πρέπει να καταλάβουμε ότι αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες, χρόνια. Χτίζουμε την ομάδα, την αναπτύσσουμε".

Μάλιστα συμπλήρωσε: "Δεν θέλω να εκνευρίσω τους οπαδούς τους Ολυμπιακού επειδή ξέχασα τον Φορτούνη στους τραυματίες".

Για το γκολ του Μπακασέτα και το συναίσθημα να κατευθυνθεί η ομάδα στον πάγκο: "Δείχνει ότι είμαστε μαζί, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον. Πιστεύουμε σε αυτούς και αυτοί σ' εμάς. Είναι σημαντικό για την ενέργεια στο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, αλλά δεν δείχνουν ακριβώς πάντα τι επικρατεί στην ομάδα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ