ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Με την ίδια ενέργεια και διάθεση, επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες"

Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία INTIME

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Γεωργία και Σουηδία που ακολουθούν στις κλήσεις που έκανε και στάθηκε ιδιαίτερα στην επιστροφή του Σταφυλίδη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ έκανε και δήλωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τις κλήσεις του για τα ματς με τη Γεωργία και τη Σουηδία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τονίζοντας πως θέλει να δει από τους παίκτες του την ίδια διάθεση και ενέργεια που έδειξαν και στο τελευταίο ματς κόντρα στους Σουηδούς. Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στην επιστροφή σημαντικών παικτών και μίλησε χαρακτηριστικά για τον Σταφυλίδη.

Κατόπιν της ανακοίνωσης των επιλογών του για τους επικείμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Γεωργία και την Σουηδία στα European Qualifiers, ο κ. Τζον Φαν Σιπ προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

"Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στη διαδικασία δύο σημαντικών εκτός έδρας αγώνων, τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε κατά σειρά προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι εναντίον της Γεωργίας, με την οποία αγωνιστήκαμε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη όπου μας προκάλεσε αρκετά προβλήματα. Επομένως, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε σήμερα στη διοργάνωση.

Αμέσως μετά ακολουθεί ο αγώνας στην Σουηδία, το αποτέλεσμα του οποίου επίσης θα είναι καθοριστικό στα European Qualifiers. Στο γκρουπ των παικτών που επέλεξα για τους δύο προσεχείς αγώνες μας, επιστρέφουν από τραυματισμό κάποιοι σημαντικοί παίκτες, τους οποίους δεν είχαμε μαζί μας τον προηγούμενο μήνα. Εκτός αυτών, επιστρέφει και ο Κώστας Σταφυλίδης ύστερα από πολύ καιρό, τον οποίο παρακολουθούμε όλο το διάστημα της απουσίας του και καλωσορίζουμε πίσω στην Εθνική Ομάδα.

Στους αγώνες με την Γεωργία και την Σουηδία προσδοκώ από τους παίκτες μου να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους τον προηγούμενο μήνα εναντίον της Σουηδίας. Με την ίδια ενέργεια και διάθεση και τηρώντας το αγωνιστικό πλάνο που πιστεύουμε, μπορούμε να εκπληρώσουμε τους αγωνιστικούς στόχους μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ