ΕΛΛΑΔΑ

Φαν Σιπ: "Δεν έχει χαθεί η πρόκριση, έχει γίνει πιο δύσκολη"

Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στο Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στο Κόσοβο INTIME SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ τόνισε μετά την ισοπαλία της Εθνικής με το Κόσοβο (1-1) πως η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει χαθεί, όμως τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα πέταξε βαθμούς στην Πριστίνα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Κόσοβο και πλέον η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απομακρύνεται. Ο Φαν Σιπ στις δηλώσεις του στο Open μετά το παιχνίδι τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει χαθεί, όμως έχει δυσκολεύσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιπλέον, ανέφερε πως η Εθνική πρέπει να συνέλθει και να προετοιμαστεί για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Σουηδία (8/9, 21:45, Open, Cosmote Sport 1HD) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

Για το ματς: "Τι είναι δίκαιο, πέτυχαν ένα γκολ στο τέλος του αγώνα η κρίση μας μέσα στον αγωνιστικό δεν ήταν τόσο καλή, ειδικά στην φάση του γκολ. Σκόραραν στις καθυστερήσεις, εμείς σκοράραμε προς το τέλος του ημιχρόνου. Παίξαμε με καρδιά και πάθος, ίσως η κριτική λίγο άδικη στο τέλος. Είναι απογοητευτικό αν ισοφαρίζεσαι στις καθυστερήσεις αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα μας".

Για την υπόθεση της πρόκρισης: "Δεν έχει χαθεί η πρόκριση, έχει γίνει πιο δύσκολη. Θέλουμε αποτελέσματα, στόχος μας η 2η θέση. Την Τετάρτη έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, έκαναν ό,τι τους είπα, έχουμε 3 βαθμούς και έχουν δυσκολεύσει τα πράγματα".

Για την πίεση: "Η πίεση υπάρχει πάντα, δεν κάνει εύκολη τη δουλειά. Ακόμη και με το 0-1 πάλι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, γιατί απευθείας περνάει μόνο πρώτος. Τώρα με το γκολ της ισοφάρισης η δουλειά μας δυσκολεύει. Έτσι έχουν τα πράγματα πρέπει να προετοιμαστούμε, να συνέλθουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση απέναντι στη Σουηδία".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ