ΑΡΣΕΝΑΛ

Φαν Πέρσι: "Κανένα πρόβλημα με Γκαλάς"

Φαν Πέρσι: "Κανένα πρόβλημα με Γκαλάς"
Φαν Πέρσι Γκαλάς

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι διέψευσε ουσιαστικά πως είναι αυτός που δημιούργησε τα προβλήματα στα αποδυτήρια της Άρσεναλ

Ο Γάλλος είναι 31 ετών, άρα αυτός για τον οποίο μιλούσε είναι 25, έτσι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα μπορούσε να είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έκαναν κάποιοι συμπαίκτες του παράπονα στον Γαλλάς και όταν ο τελευταίος του μίλησε, τους προσέβαλε όλους.
"Θέλετε να πείτε ότι Γουϊλιάμ Γκαλάς μιλούσε για μένα; Δεν το ξέρω αυτό, καθώς δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα και δεν είδα το όνομά μου στις εφημερίδες, έτσι δεν ένιωσα ποτέ ότι μιλάει για το πρόσωπό μου. Για μένα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", εξήγησε ο Ολλανδός.

Ο Γκαλάς είχε δηλώσει επίσης πως λείπει από τους παίκτες μαχητικότητα και αυτοσυγκέντρωση και φαίνεται πως συμφωνεί σε έναν βαθμό και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ μαζί του.

"Κάποιες φορές απλά με τις μεγάλες ομάδες έχεις μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε πολύ", αναφέρει ο Αφρικανός, σχολιάζοντας το γεγονός πως η Άρσεναλ έχει κερδίσει τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει χάσει από Στόουκ και Χαλ.

"Αυτό είναι από τα πράγματα που θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τις επόμενες ημέρες και θα δούμε πως θα τα πάμε στα ματς με τις πιο μικρές ομάδες από εδώ και πέρα".

"Κάποιες φορές δεν τα πήγαμε καλά, αλλά όλοι βλέπουν πως διατηρούμε ζωντανό το όνειρο του τίτλου και το σημαντικό είναι να διατηρηθεί αυτό".

"Ακόμη και αν είχαμε χάσει από την Τσέλσι δεν θα λέγαμε πως δεν έχουμε ελπίδες τίτλου. Θέλουμε να είμαστε ζωντανοί μέχρι το τέλος. Έχουμε καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο, και όλοι είναι έτοιμοι για αυτό".










TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ