ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: "Είμαι απολύτως αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ, αγαπώ τον σύλλογο και τους οπαδούς"

Φαν Ντάικ: "Είμαι απολύτως αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ, αγαπώ τον σύλλογο και τους οπαδούς"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MEN IN BLAZERS ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ απέρριψε τους ισχυρισμούς πως σκέφτεται να φύγει από το "Άνφιλντ" στο φινάλε της σεζόν λόγω της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως είναι απολύτως αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της Λίβερπουλ.

Η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να πει αντίο στην Λίβερπουλ μετά από 9 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της προκάλεσε ένα μεγάλο "μούδιασμα" στους οπαδούς της, όχι μόνο για το απίστευτο δέσιμο που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνους και τον Γερμανό αλλά και λόγω της ανησυχίας για το μέλλον της ομάδας.

Ανησυχία που αφορά το κατά πόσο θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό το κλαμπ τη νέα αγωνιστική σεζόν και αν θα μπορέσει να κρατήσει όλους τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια (οι Φαν Ντάικ, Σαλάχ και Αλεξάντερ-Άρνολντ δεσμεύονται μέχρι το 2025), με τις πρόσφατες δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ όπου δήλωνε άγνοια για το τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον να εντείνουν τους φόβους περί αποχωρήσεων.

Από την πλευρά του πάντω και βλέποντας τον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Ολλανδός στόπερ θέλησε να προβεί σε διευκρινιστικές δηλώσεις, μέσω των οποίων κατέστησε σαφές πως δεν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν περί τάσης αποχώρησής του και πως στην παρούσα φάση είναι πλήρως αφοσιωμένος στο πρότζεκτ των ρεντς.

"Το νόημα των δηλώσεών μου ήταν διαφορετικό από αυτό που παρουσιάστηκε. Για να είμαι 100% ειλικρινής, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο. Αγαπώ αυτό το κλαμπ. Αγαπώ τους οπαδούς.

Τα σχόλια που έκανα είχαν διαφορετικό νόημα από αυτό που βγήκε προς τα έξω. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το "εμείς". Δεν έχει αλλάξει κάτι", ξεκαθάρισε ο Φαν Ντάικ στο κανάλι του Youtube "Men In Blazers", και πρόσθεσε:

"Πέντε ημέρες πριν δεν συζητούσαμε για το συμβόλαιό μου, οπότε είναι λίγο ανοησία να μιλάμε για αυτό τώρα. Η πλήρης προσοχή μου είναι στο να διασφαλίσω ότι αυτή η χρονιά θα είναι ξεχωριστή.

Είναι προφανές πως η ανακοίνωση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες (σ.σ. το αντίο από τον Γιούργκεν Κλοπ) ήταν μεγάλη, ήταν ένα σοκ για όλους εμάς που έχουμε σχέση με τον σύλλογο.

Αισθάνομαι αυτή τη στιγμή ό,τι νιώθουν και οι φίλαθλοί μας, μαθαίνοντας τα νέα. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με δουλειά.

Θέλουμε να συνεχίσουμε και να πετύχουμε αυτά που ονειρευτήκαμε στην αρχή της σεζόν. Είμαστε σε καλή θέση οπότε ας τα δώσουμε όλα.

Όπως είπα όμως, μην μπερδεύεστε. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο και τον αγαπώ. Αγαπώ κάθε ημέρα στην Λίβερπουλ. Είμαι αρχηγός της Λίβερπουλ, θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε όλα και θα δούμε τι θα συμβεί".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ