ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Φαν Μπόμελ ο αρχηγός της Μπάγερν!

Φαν Μπόμελ ο αρχηγός της Μπάγερν!
Φαν Μπόμελ-Μπάγερν

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία της Μπάγερν που θα είναι πρώτος αρχηγός της

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε από τον νέο τεχνικό του βαυαρικού συλλόγου, Γιούργκεν Κλίνσμαν, δύο μάλιστα ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Μπάγερν και μία εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας Μπουντεσλίγκα.
"Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ επιλέχθηκε να αναλάβει αυτό το ρόλο. Μιλάει πολλές γλώσσες και μπορεί να επικοινωνήσει πολύ καλά με όλη την ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλίνσμαν.

Οι αντικαταστάτες του Φαν Μπόμελ για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όταν εκείνος δεν θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, είναι ο Αργεντινός Μάρτιν Ντεμικέλις και ο Βραζιλιάνος Λούσιο, με τον Ολλανδό να παίρνει τη σκυτάλη από τον αποχωρήσαντα Όλιβερ Καν και να έχει την τιμή να διαδέχεται σε αυτό το ρόλο παίκτες-μύθους του γερμανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι Μπεκενμπάουερ, Μίλερ και Ματέους.

Να σημειωθεί ότι η Μπάγερν Μονάχου ανοίγει την αυλαία της νέας Μπουντεσλίγκα, υποδεχόμενη την ερχόμενη Παρασκευή στο "Αλιάνζ Αρίνα" το Αμβούργο, ενώ αυτή την Κυριακή θα αγωνιστεί στην έδρα της Έρφουρτ (ομάδα τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας), στο πλαίσιο του γερμανικού Κυπέλλου.







TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ