ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Χάαλ: "Το είχαμε αποφασίσει πριν το ματς"

Φαν Χάαλ: "Το είχαμε αποφασίσει πριν το ματς"

Ο Λουίς Φαν Χαάλ αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Τιμ Κρουλ στην διαδικασία των πέναλτι με την Κόστα Ρίκα.

O Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει τον Τιμ Κρουλ για την επιλογή του πριν τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα ότι θα τον χρησιμοποιούσε στα πέναλτι όχι όμως και τον Γιάσπερ Σίλεσεν.

Ο Ολλανδός προπονητής αποφάσισε να αντικαταστήσει τον βασικό τερματοφύλακα των "οράνιε" λίγα δευτερόλεπτα πριν την διαδικασία των πέναλτι.

" Το είχαμε σκεφτεί εκ των προτέρων. Κάθε παίκτης στην ομάδα μου έχει συγκεκριμένες ικανότητες και δεξιοτεχνίες. Ο Τιμ σκέφτηκα ότι θα ήταν ο κατάλληλος τερματοφύλακας για να πιάσει τα πέναλτι. Δεν είχαμε πει τίποτα στον Σίλεσεν γιατί δεν θέλαμε να τον απογοητεύσουμε.

Είχα αποφασίσει να χρησιμοποιήσω τον Κρουλ πριν την λήξη του 90λεπτου. Παίζαμε καλά και δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες και γι' αυτό τον λόγο δεν χρειάστηκε να κάνω αλλαγές αλλά πάντα υπήρχε η πιθανότητα να πάμε στα πέναλτι.

Ο Κρουλ είχε διαβάσει τα πέναλτι των παικτών της Κόστα Ρίκα με αντίπαλο την Ελλάδα. Σε όλα τα πέναλτι έπεσε στην σωστή κατεύθυνση. Είμαστε υπερήφανοι και οι επεμβάσεις του μας βοήθησαν να προκριθούμε. Ευτυχώς λειτούργησε σωστά γιατί διαφορετικά θα είχα πάρει λάθος απόφαση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ