ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Θα βελτιωθούμε, το υπόσχομαι"

Φαν Χάαλ: "Θα βελτιωθούμε, το υπόσχομαι"

Ο Λουίς φαν Χάαλ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα με τη βαθμολογική συγκομιδή και αναφέρθηκε στην αποβολή του Σμόλινγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Σίτι στο "Etihad Stadium" με 1-0 στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Premier League και ο Λουίς φαν Χάαλ αντιλαμβάνεται πως η ομάδα του έχει μείνει πολύ πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.

Στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει πλέον με τις πρώτες ομάδες, είπε πως οι παίκτες του έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ενώ τόνισε πως δεν φέρθηκε... έξυπνα ο Σμόλινγκ στη φάση της αποβολής του, αφήνοντας τη Γιουνάιτεντ με παίκτη λιγότερο.

"Είπα στα παιδιά ότι η θέλησή τους ήταν απίστευτη και μπορούν να αισθάνονται πολύ υπερήφανοι. Οι οπαδοί ξέρουν ότι τα παιδιά είναι διατεθειμένα να δώσουν τα πάντα για την φανέλα. Όμως, στο τέλος δεν πήραμε τίποτα. Σε αυτό το άθλημα, πάντα τα γκολ μετράνε.

Ήμασταν πολύ κοντά, ασχέτως αν παίζαμε με δέκα παίκτες. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες με παίκτη λιγότερο απ' ό,τι στο πρώτο μέρος. Είμαστε κοντά, αλλά όχι αρκετά κοντά.

Έχουμε 13 βαθμούς σε δέκα αγώνες και η Τσέλσι έχει πολλούς περισσότερους, το ίδιο και η Μάντσεστερ Σίτι, οπότε έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πιο κοντά, αλλά καλύτεροι. Θα βελτιωθούμε, το υπόσχομαι", είπε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής.

Για την αποβολή του Σμόλινγκ, πρόσθεσε: "Δεν είδα την πρώτη κίτρινη, αλλά ως παίκτης αν ξέρεις ότι έχεις μια κάρτα, πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα αυτό. Δε νομίζω ότι το χειρίστηκε έξυπνα, διότι μείναμε με ποδοσφαιριστή λιγότερο και αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα, να παίζεις δηλαδή για ένα ημίχρονο έτσι".

Ο Μάρκος Ρόχο τραυματίστηκε στον αγώνα και θα κάνει... παρέα στους Ραφαέλ, Έβανς και Τζόουνς, με τον Φαν Χάαλ να τονίζει πως "έβγαλε τον ώμο του" και να συνεχίζει: "Δεν ξέρουμε πόσο θα λείψει. Πρέπει να περιμένω μέχρι την Δευτέρα, όμως δε νομίζω ότι θα παίξει με την Κρίσταλ Πάλας.

Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, οπότε δεν κλαίω για τους τραυματίες. Είναι κρίμα, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Όταν μπήκαν οι Κάρικ και Πάντι, ήμασταν φανταστικοί. Μπορούμε να το κάνουμε, αλλά πρέπει να σκοράρουμε και απόψε δεν τα καταφέραμε, γι' αυτό δεν πήραμε έναν ή τρεις βαθμούς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ