ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Φάμπρεγκας: "Η Παρί δεν είχε ποτέ ξανά παίκτη σαν τον Μέσι, πρέπει να είναι ευγνώμων"

Φάμπρεγκας και Μέσι πανηγυρίζουν το γκολ του Αργεντινού στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια
Φάμπρεγκας και Μέσι πανηγυρίζουν το γκολ του Αργεντινού στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια © 2013 DANIEL TEJEDOR / AP IMAGES

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας σχολίασε τις πρόσφατες αποδοκιμασίες των φίλων της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας πως οι Παριζιάνοι θα πρέπει να είναι "ευγνώμονες" που έχουν στην ομάδα τους έναν τόσο σπουδαίο παίκτη, όπως ο Αργεντινός.

Τη στήριξή του στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο Σεσκ Φάμπρεγκας στη συνέντευξή του στη MARCA.

Ο Ισπανός παλαίμαχος μέσος αναφέρθηκε στις πρόσφατες αποδοκιμασίες που δέχθηκαν ο Αργεντινός σταρ και ο Νεϊμάρ από τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είναι ευγνώμονες που φοράει τη φανέλα της ομάδας.

"Έχουν σφυρίξει και σε μένα στο Καμπ Νου. Γνωρίζω τι συνέβη με την Παρί. Οι οπαδοί θέλουν να δημιουργήσουν μια στιγμή έντασης με τους παίκτες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα σε υποστηρίζουν, όταν τραγουδούν το όνομά σου, είναι τέλειο, αλλά αυτό που είδα τις προάλλες, το να αποδοκιμάζεις δηλαδή τον Νεϊμάρ όταν χάνει την μπάλα ή να σφυρίζουν όταν την παίρνει είναι πολύ άσχημο.

Δικαιολογημένα πληρώνονται αδρά. Έχασαν από τη Ρεάλ, αλλά δεν ήθελαν να κερδίσουν; Αυτό είναι που έχει σημασία. Με την Παρί δεν έχουν κερδίσει τίποτα ακόμα, προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα κερδίσουν το πρωτάθλημα.

Μιλάτε για έναν παίκτη, τον Μέσι που μόλις πήγε στην ομάδα. Η Παρί δεν είχε ποτέ στη ζωή της παίκτη σαν αυτόν. Είναι καλύτερα να είσαι ευγνώμων, να τον υποστηρίζεις και να μην τον συνθλίβεις. Φέτος ή του χρόνου, αυτοί οι τύποι θα σας χαρίσουν υπέροχες στιγμές".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ