ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Φαμπίνιο αντί για Εμπαπέ η Παρί Σεν-Ζερμέν

Monaco's Fabinho fails to score a penalty goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Federico Gambarini/dpa via AP)
Monaco's Fabinho fails to score a penalty goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Federico Gambarini/dpa via AP) AP

Η Μονακό βάζει εμπόδια στο "γάμο" Παρί Σεν-Ζερμέν - Εμπαπέ και η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου των Μονεγάσκων, Φαμπίνιο.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι αποφασισμένη να ψωνίσει από τη Μονακό, όπως και να 'χει. Μπορεί η απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Κιλιάν Εμπαπέ, να παρουσιάζει επιπλοκές - παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν ως... τελειωμένη υπόθεση - καθώς οι Μονεγάσκοι αρνούνται να διαπραγματευτούν ενδεχόμενη παραχώρησή του, αλλά η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση άλλου παίκτη από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Σύμφωνα με την "Equipe" η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Μονακό, Φαμπίνιο, και περιμένει την απάντηση της ομάδας του στην πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ. Εάν το deal ολοκληρωθεί, ο Νοτιοαμερικάνος θα γίνει κάτοικος Παρισιού για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ η μεταγραφική πολιτική της Παρί έχει διπλή ερμηνεία. Πρώτα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της κι έπειτα θέλει να αποδυναμώσει την μεγαλύτερη εγχώρια απειλή της.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ