ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φάκελος στόπερ: Ο Σιόβας και ο άλλος

Φάκελος στόπερ: Ο Σιόβας και ο άλλος

Ο Μίτσελ για ένα ακόμα παιχνίδι άλλαξε το κεντρικό δίδυμο των αμυντικών του κρατώντας ως σταθερά τον Σιόβα. Δείτε τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού στα 6 επίσημα ματς του Ολυμπιακού και πώς ο Μανωλάς φώναξε "παρών" στο Αγρίνιο.

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο δίδυμο των στόπερ από τον Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επανέφερε στην 11άδα απέναντι στον Παναιτωλικό τον Κώστα Μανωλά, αφήνοντας στον πάγκο τον Καρλ Μετζανί που αγωνίστηκε κόντρα στην Παρί.

Σταθερή επιλογή του Ισπανού τεχνικού παραμένει ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα στα 5 από τα 6 επίσημα παιχνίδια των "ερυθρολεύκων". Μοναδική απουσία αυτή με την Ξάνθη ώστε να ξεκουραστεί ενόψει Champions League μετά τα δύο παιχνίδια που έπαιξε με την Εθνική.

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν, με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ, ο Μίτσελ ξεκίνησε δίπλα στον Σιόβα τον Μετζανί. Την επόμενη αγωνιστική ξεκίνησε τον Μανωλά, κρατώντας τον στην εντεκάδα και με την Ξάνθη. Η απουσία του Σιόβα με την Ξάνθη, έφερε μαζί τους Μανωλά/Μετζανί καθώς ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι δεν εμπιστεύεται τον Τάσο Παπάζογλου.

Ακολούθησε η πρεμιέρα του Champions League όπου οι περισσότεροι ανέμεναν επιστροφή στο δίδυμο Σιόβα/Μανωλά. Ωστόσο ο Μίτσελ προτίμησε τον Μετζανί, τον οποίο όμως άφησε και πάλι χθες στον πάγκο. Ίσως να ήταν και το τελευταίο πείραμα του Ισπανού, καθώς ο Μανωλάς ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

Ειδικά η επέμβασή του στο 67ο λεπτό είναι σεμιναριακού επιπέδου (δείτε την στο 2:00 του βίντεο)

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η επιλογή του Αβραάμ Παπαδόπουλου που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος απέναντι στον Φωκικό την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας. Δεν τίθεται θέμα συζήτηση ότι ο υγιής αρχηγός του Ολυμπιακού, έχει καπαρωμένη τη μία από τις δύο θέσεις.

Οι επιλογές των στόπερ:

με Καλλονή (1-0): Σιόβας/Μετζανί

με Ατρόμητο (2-1): Σιόβας/Μανωλάς

με Λεβαδειακό (5-0): Σιόβας/Μανωλάς

με Ξάνθη (4-0): Μανωλάς/Μετζανί

με Παρί (1-4): Σιόβας/Μετζανί

με Παναιτωλικό (0-0): Σιόβας/Μανωλάς

Ατομικές επιλογές:

Σιόβας: 5 αγώνες

Μανωλάς: 4 αγώνες

Μετζανί: 3 αγώνες

Δίδυμα στα στόπερ:

Σιόβας/Μανωλάς: 3 αγώνες

Σιόβας/Μετζανί: 2 αγώνες

Μανωλάς/Μετζανί: 1 αγώνες

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ