ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις: Ο Νίμπεργκ σφυρίζει το Σλόβαν - Ολυμπιακός, ο Μπάνκις το Παναθηναϊκός - Σλάβια

Ο Πίτερ Μπάνκις σε αγώνα της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουλβς | 7 Μαίου 2022
Ο Πίτερ Μπάνκις σε αγώνα της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουλβς | 7 Μαίου 2022 © 2022 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η UEFA όρισε τους διαιτητές για τις τρεις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Conference League. Ο Γκλεν Νίμπεργκ σφυρίζει στο Σλόβαν - Ολυμπιακός, ο Πίτερ Μπάνκις στο Παναθηναϊκός - Σλάβια και ο Τζον Μπίτον στο Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η UEFA όρισε τους διαιτητές για τις τρεις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων την επόμενη εβδομάδα σε Europa League και Conference League. Ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" ταξιδεύει στη Σλοβακία για το ματς με τη Σλόβαν ενώ Παναθηναϊκός και Άρης αντίστοιχα θα υποδεχτούν Σλάβια και Μακάμπι Τελ Αβίβ στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Ο Γκλεν Νίμπεργκ από τη Σουηδία θα σφυρίξει την Πέμπτη (11/8) το βράδυ στο Σλόβαν - Ολυμπιακός, ο Πίτερ Μπάνκις από την Αγγλία θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης στο Παναθηναϊκός - Σλάβια επίσης την Πέμπτη (11/8) και ο Τζον Μπίτον από τη Σκωτία ορίστηκε να διευθύνει το Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (11/8) το βράδυ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ