ΑΕΚ

Εύκολα και γρήγορα

Εύκολα και γρήγορα
πανηγυρικό-μλαντα

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των τελευταίων εβδομάδων θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται την Καλαμαριά στο ΟΑΚΑ

Οι κιτρινόμαυροι μετά το ευρωπαϊκό διπλό θέλουν έναν εύκολο εγχώριο άσο χωρίς άγχος για να αρχίσουν να σκέφτονται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή.
Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα με αρχή τους Ζήκο και Παπασταθόπουλο να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Το rotation του Ισπανού χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ για να λειτουργήσει και να αποδώσουν οι παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς το άγχος του αποτελέσματος.

Στα θετικά για την Ένωση είναι πως ο Απόλλωνας θα παρουσιαστεί στο ΟΑΚΑ με πολλές απουσίες. Ξέχωρα από τον τιμωρημένο Γαλανόπουλο, εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Σαρακατσάνος, Μπούσι, Περόνε, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από διαφορετικής φύσης προβλήματα.

34.000 ευρώ η... ζημία

Με πρόστιμο 28.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Υπενθυμίζεται ότι οπαδοί της Ένωσης πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μία φωτοβολίδα και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ζητήθηκε η αποχώρησή τους από το γήπεδο, κάτι που έγινε, αφού η έναρξη του δευτέρου μέρους χρειάστηκε να καθυστερήσει κατά περίπου μία ώρα. Επίσης η ΑΕΚ τιμωρήθηκε και με 6.000 ευρώ με για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα.

Μλπάνκο με έκπτωση

Με πολύ πιο λίγα από τα 900.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι θα μπορέσει να αποκτήσει τον Μπλάνκο. Οι Αργεντίνοι θέλουν να δώσουν τον Ιανουάριο τον επιθετικό και όχι το καλοκαίρι όπως λέει το συμφωνητικό και για να το πετύχουν αυτό είναι διατεθειμένοι να ρίξουν την τιμή.

Οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα όπως και σε όλα τα μεταγραφικά της Ένωσης θα σημειωθεί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τους νέους ο Χετεμάι

Οκτώ ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, θα αγωνιστούν στο παιχνίδι (08/12, 15.00) των Νέων της ΑΕΚ, με την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμαριάς, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους Αραμπατζή, Μπαρμπούδη, Πλιάτσικα, Ταχτσίδη, Ντιούφ, Χετεμάϊ, Παυλή και Τόφα. Την 18αδα συμπληρώνουν οι: Μοσχονάς, Αντρίκος, Καλαμιώτης, Ζιάμπαρης, Τρίψας, Πάνος, Μουστάκης, Βάσος, Δαρσίνος, Τσαμουρλίδης.























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ