ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ευχέλαιο για την κακοδαιμονία

Ευχέλαιο για την κακοδαιμονία

Με Ευχέλαιο η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, θέλησε να "ξορκίσει" την ατυχία και την κακοδαιμονία των τελευταίων αγωνιστικών

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος της Football League η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα θέλησε να "ξορκίσει" την ατυχία και την κακοδαιμονία των τελευταίων αγωνιστικών.

Έτσι, το μεσημέρι της παρασκευής, πριν την έναρξη της προπόνησης, ιερέας από την οικεία Εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τέλεσε το μυστήριο του Ευχελαίου και έδωσε τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους, προκειμένου το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ευόσμου.

Το Ευχέλαιο τελέστηκε σε στενό "οικογενειακό" κύκλο παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Ριαβόγλου, του γενικού Αρχηγού, Παύλου Χατζηγεωργιάδη και φυσικά του προπονητικού τιμ, των παικτών, του φυσιοθεραπευτή και του φροντιστή.

Στη συνέχεια η ομάδα, του Περικλή Αμανατίδη, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Για το Σάββατο, η τελευταία πρωινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και στις 16:30 η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ