ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ευχαρίστησε ΚΕΔ και Δόξα

Ευχαρίστησε ΚΕΔ  και Δόξα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας με επιστολές της ευχαρίστησε την ΚΕΔ για τις διαιτησίες που είχε μέχρι τώρα η ομάδα και την Δόξα Δράμας για την φιλοξενία της

Απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τους διαιτητές της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας, όσο και από την φιλοξενία των "μαυραετών" έμειναν οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ μέσω του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστου Αποστολίδη, απέστειλε δύο ξεχωριστές επιστολές με τις οποίες μοιράζει συγχαρητήρια και εκφράζει τις ευχαριστίες της για όσα συνάντησε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Η πρώτη επιστολή με αποδέκτες Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., Δ.Α.Δ./Ε.Π.Ο., Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ, Σ.Δ.Π. ΠΙΕΡΙΑΣ και Σ.Δ.Π. ΚΑΒΑΛΑΣ αναφέρει τα εξής :

" Αξιότιμοι Κύριοι, Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια της τόσο προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Κος ΙΣΑΡΗ Λ., όσο και προς τους βοηθούς ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗ Ν. & ΛΑΖΡΗ Φ., αλλά και στον 4ο διαιτητή ΚΙΟΤΖΕΝΗ Ε. που ήταν ακριβοδίκαιοι στον αγώνα της ομάδας μας με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. για τις μέχρι τώρα άψογες διαιτησίες που είχαμε στο σύνολο των αγώνων μας αποδεικνύοντας την πρόοδο και την ανάπτυξη της ελληνικής διαιτησίας στην εποικοδομητική συνεργασία Δ.Α.Δ. & Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. με καθρέπτη τα γήπεδα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ
".

Η δεύτερη επιστολή έχει αποδέκτη την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και αναφέρει:

" Αξιότιμοι Κύριοι, Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και όλα τα μέλη της αποστολής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος θα ήθελαν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν δημόσια την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για την άψογη φιλοξενία και υποδοχή που μας επεφύλαξαν κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ημέρας. Τέτοιες προσπάθειες καταδεικνύουν το μεγαλείο του αθλητισμού και της ξακουστής μακεδονικής φιλοξενίας".

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα είχαν ρεπό την Τρίτη, προκειμένου να ξεκουραστούν και ήδη ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης αναζητά αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια. Στο μεταξύ, ο Γιαννιτσανάκης υπέστη θλάση και θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ