ΞΑΝΘΗ

Ευχαριστίες σε κόσμο και αστυνομία

Ευχαριστίες σε κόσμο και αστυνομία
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της SKODA Ξάνθης ευχαρίστησε με επίσημη ανακοίνωση της τόσο τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στο γήπεδο την Κυριακή όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση για την βοήθεια της.

Ο κόσμος της Ξάνθης έδωσε δυναμικό παρών την Κυριακή στο γήπεδο βοηθώντας τους παίκτες του Νίκου Κεγαγιά να φτάσουν στην νίκη ενώ η παρουσία 6.000 και περισσοτέρων φίλων των Ακριτών στο γήπεδο έδειξε σε όλους πως η Ξάνθη έχει κόσμο ο οποίος μπορεί να στηρίξει την ομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας έβγαλε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τους Θρακιώτες για την παρουσία τους στο γήπεδο ενώ παράλληλα έβγαλε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει και την αστυνομία που βοήθησε ώστε όλα να πάνε καλά.

Στην ανακοίνωση προς τον κόσμο μάλιστα οι άνθρωποι της Ξάνθης τονίζουν ότι μπορεί αυτή η προσέλευση να είναι αρχή για συσπείρωση του κόσμου στο πλευρό της ομάδας:

"Ξανθιώτες, Ξανθιώτισσες. Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που δώσατε με την παρουσία σας, τη φωνή σας και τον παλμό σας στην ομάδα της πόλης μας.

Χθες όλοι εσείς εδώ στο γήπεδό μας, στην Ξάνθη, διδάξατε και πολιτικό και αθλητικό πολιτισμό και πραγματικά δείξατε, πώς, όλοι εμείς εδώ στην Ξάνθη αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο.

Μακάρι αυτή η εκπληκτική προσέλευσή σας να είναι η αρχή για μια συσπείρωση όλων μας γύρω από την ομάδα της πόλης μας που μας ενώνει σε δύσκολους γενικά καιρούς".

Σε ότι έχει να κάνει με την ανακοίνωση για την αστυνομία αναφέρει:

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για την σημαντικότατη συμμετοχή της στην άψογη διεξαγωγή του τόσο σημαντικού αγώνα, σε ένα γήπεδο που έσφυζε από 8.000 κόσμο.

Αυτό αφορά όλα τα επίπεδα, που ξεκινά από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδό μας, που όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι λόγω της ιδιαιτερότητας των δρόμων που οδηγούν σ’ αυτό, μέχρι την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδό μας".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ