ΠΕΛΕ

Ευχάριστα νέα για Πελέ: "Σε δύο-τρεις ημέρες επιστρέφει σπίτι"

Ο Πελέ μαζί με την κόρη του από το νοσοκομείο
Ο Πελέ μαζί με την κόρη του από το νοσοκομείο PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Βραζιλίας, Πελέ, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η κόρη του θα πάρει εξιτήριο σε δύο με τρεις ημέρες, έπειτα από την εκ νέου νοσηλεία του στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάουλο.

Αγγελιοφόρος ευχάριστων νέων είναι κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, η οποία με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό πως ο θρύλος της Βραζιλίας σε 2-3 ημέρες θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει σπίτι.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες των ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο 81χρονος εισήλθε ξανά στο νοσοκομείο, Albert Einstein, όπου είχε νοσηλευτεί και τον Σεπτέμβριο, λόγω όγκου στο έντερο, λόγω συνέχισης της χημειοθεραπείας. Μάλιστα, η Νασιμέντο στη δημοσίευσή της εξήγησε πως η νοσηλεία του Πελέ ήταν προγραμματισμένη, καθώς αποτελεί κομμάτι της θεραπείας του.

"Οι λογαριασμοί μου "ανθούν" ξανά και εκτιμώ όλη τη στοργή που έχουμε λάβει από όλους σας!! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 10 λεπτά στο Albert Einstein, όπου ο μπαμπάς μου ολοκλήρωσε μια διαδικασία που είχε προγραμματιστεί εδώ και μήνες.

Σε δύο-τρεις ημέρες επιστρέφει σπίτι για να απολαύσει τα Χριστούγεννα. Αυτό δεν ήταν έκπληξη. Ήταν ήδη προγραμματισμένο και είναι μέρος της θεραπείας. Είμαι ευγνώμων για τα πάντα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ