Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Εξώδικο σε ΓΓΑ και ΕΠΟ

Εξώδικο σε ΓΓΑ και ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Οι 16 από τις 17 ομάδες του 1ου ομίλου και οι 12 από τις 13 του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος απέστειλαν εξώδικο σε ΓΓΑ και ΕΠΟ για την εξόφληση των οφειλόμενων επιχορηγήσεων

Μπορεί να έχει ολοκληρωθεί το Περιφερειακό πρωτάθλημα, ωστόσο οι σύλλογοι που συμμετείχαν δεν ξέχασαν τα προβλήματα που είχαν στην διάρκεια της χρονιάς.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη απέστειλαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και στην ΕΠΟ εξώδικο που έχουν υπογράψει οι 16 από τις 17 ομάδες του 1ου ομίλου και οι 12 από τις 13 του 10ου ομίλου.

Το είχε δηλώσει άλλωστε ο εκπρόσωπος του 1ου ομίλου, Παναγιώτης Αρσωνιάδης, πως θα προβούν στην ενέργεια αυτή και δεν αποκλείεται να παραστεί κιόλας στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα γίνει την Παρασκευή (3/6).

Μέσω του εξώδικου δίνεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στον Πάνο Μπιτσαξή προθεσμία 15 ημερών ώστε να κινηθεί η διαδικασία εξόφλησης των οφειλόμενων επιχορηγήσεων.

Σε διαφορετική περίπτωση τα σωματεία θα κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν και να κατοχυρώσουν τα χρήματά τους. Να σημειωθεί ότι δεν υπέγραψαν ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης (1ος όμιλος) και ο πρωταθλητής του 10ου ομίλου, Ρούβας.

TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ