ΠΑΟΚ

Έξι φιλικά θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Έξι φιλικά θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Νόρτζελαντ, Στεάουα και ίσως Τσβόλε είναι πιθανοί αντίπαλοί του. Οι Δανοί ανακοίνωσαν ήδη φιλικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις 2 Ιουλίου.

Η βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα γίνει σε δύο στάδια στην Ολλανδία. Οι διακοπές των ποδοσφαιριστών τελειώνουν στις 19 Ιουνίου - την ίδια ημέρα ο ΠΑΟΚ θα μάθει αν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ή τη Βασιλεία στο δεύτερο προκριματικό του Champions League - και θα ταξιδέψουν για το Χορστ στις 22 του μήνα. Εκεί θα μείνουν μέχρι και τις 3 Ιουλίου. Στη συνέχεια η αποστολή του Δικεφάλου επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα πριν αναχωρήσει και πάλι για την Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα δώσει έξι φιλικά (3+3). Για την ώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας. Η Νόρτζελαντ πάντως από τη Δανία ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 2 Ιουλίου (δέκα ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για το Europa League), ενώ υπάρχουν πληροφορίες με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πλέον, έχει προκύψει ένας ακόμη πιθανός αντίπαλος για φιλικό στην Ολλανδία. Η Τσβόλε είχε κανονίσει ένα φιλικό με την Πρόισεν Μούνστερ, ομάδα τρίτης κατηγορίας για τις 14 Ιουλίου, το οποίο ματαιώθηκε. Και αυτό διότι η αστυνομία είχε πληροφορίες για πιθανό «ραντεβού» των οπαδών των δύο ομάδων και εξέδωσε "απαγορευτικό" για τη διεξαγωγή του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον τεχνικό διευθυντή της Τσβόλε Γκέραντ Νίγκαμπ, είναι πιθανό να γίνει φιλικό με τον ΠΑΟΚ την ίδια ημέρα και στο ίδιο γήπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ