ΞΑΝΘΗ

Εξετάζει Μάρτινς

Εξετάζει Μάρτινς

Μετά την απόκτηση των Παπαστεριανού, Λισγάρα και Λουσέρο η διοίκηση της Skoda Ξάνθης κινείται για την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου, Ροζέριο Μάρτινς.

Για την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου Ροτζέριο Μάρτινς κινείται η διοίκηση της Skoda Ξάνθης μετά από την απόκτηση των Παπαστεριανού, Λισγάρα και Λουσέρο.

Εξάλλου η μη παραμονή οκτώ εκ των βασικών ουσιαστικά ποδοσφαιριστών της ομάδας απαιτούν αντίστοιχο αριθμό μεταγραφών για να μπορέσουν να καλύψουν το κενό τους. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το ενδιαφέρον εστιάζεται στην "ελληνική" αγορά.

Ουσιαστικά η διοίκηση της ακριτικής ομάδας ευρισκόμενη σε ανοιχτή γραμμή με τον νέο τεχνικό της ομάδας Σάκη Τσιώλη δείχνει να προτιμάει περιπτώσεις Ελλήνων ή ξένων ποδοσφαιριστών με εμπειρία από την Super League.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Μάρτινς με θητεία στην Ελλάδα από το 2005 έχοντας αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη και μέχρι προ ημερών τα τελευταία δύο χρόνια στον Λεβαδειακό με καταλυτική παρουσία.

Εκτός του Μάρτινς στο στόχαστρο της Skoda Ξάνθης βρίσκεται άλλος ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Θανάσης Μουλόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεξιός οπισθοφύλακας εξετάζεται μεταξύ άλλων από τους Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ