ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξετάζει Λυκογιάννη

Εξετάζει Λυκογιάννη
INTIME SPORTS

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι στα υπόψη του Μιχάλη Γρηγορίου με σκοπό την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Κέρκυρας.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι στα υπόψη του Μιχάλη Γρηγορίου με σκοπό την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Κέρκυρας. Ενσωματώθηκαν οι Σάσα Καϊκούτ και Ερνέστας Σέτκους.

Στα υπόψη του Μιχάλη Γρηγορίου με σκοπό την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Κέρκυρας είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης όσο και αν δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Ζέεφελντ αλλά προορίζεται για δανεικός. Όπως και πέρσι που είχε δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό και αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League.

Σε μία θέση όπου μετά την μη παραμονή του Βαγγέλη Κουτσόπουλου ο τεχνικός της Κέρκυρας βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ποδοσφαιριστών. Ειδικά αφού δεν προχώρησε η περίπτωση του Λαζέφσκι.

Από χθες εξάλλου τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Κέρκυρας οι Σάσα Καϊκούτ και Ερνέστας Σέτκους πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με την νέα τους ομάδα στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Σε μία μέρα όπου οι Παναγιώτης Ζορμπάς και Σεμπάστιαν Ναγιάρ ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης διπλή προπόνηση.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ