ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξελίξεις από Δευτέρα με Κασάμι

Εξελίξεις από Δευτέρα με Κασάμι

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο τις διαπραγματεύσεις με την Φούλαμ για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι και από Δευτέρα (2/6) είναι πολύ πιθανή η άφιξη του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, στην Ελλάδα.

Ο 22χρονος Ελβετός διεθνής μέσος είναι πλέον βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με την Φούλαμ μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (31/5 - 1/6) προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία με τους "Cottagers" για την απόκτηση του Κασάμι.

Ουσιαστικές εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση θα έχουμε από την Δευτέρα (2/6), καθώς είναι πολύ πιθανή η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τον διάσημο ατζέντη, ο οποίος μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τους Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά, Μπαλοτέλι, Λουκακού, Ματουιντί και κάμποσους ακόμη σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Ήταν αυτός που έφερε πέρσι στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών τον Βλάντιμιρ Βάις, που μετά από ένα εξάμηνο παραχωρήθηκε στην Λεκβίγια του Κατάρ έναντι ενός σημαντικού ποσού.

Ο Ραϊόλα λοιπόν εκτιμά πως ο Ολυμπιακός είναι ιδανική περίπτωση για τον Παϊτίμ Κασάμι, καθώς στον Πειραιά θα έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες να αναπτύξει το ταλέντο του.

Ο 22χρονος Ελβετός εξάλλου ταιριάζει στα κριτήρια που έχει θέσει ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο μεταγραφικό του πλάνο: παίκτες με σημαντική αγωνιστική αξία, σε προσιτά για τον σύλλογο οικονομικά δεδομένα και με προοπτική μεταπώλησης.

Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός σταδιακά άλλαξε την νοοτροπία του στην μεταγραφική του πολιτική και ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις των παικτών που τον απασχολούν σοβαρά.

Ο Πουλίδο προέρχεται από μια σούπερ σεζόν στο Μεξικό, είναι 23 ετών και στον Πειραιά μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του αλλά και να αυξήσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ανάλογες είναι και οι περιπτώσεις των Φινμπόγκασον και Κασάμι, ενώ ο Φορτούνης μπορεί να μην είχε καλή χρονιά στην Γερμανία, αλλά έχει μπόλικο ταλέντο και είναι μόλις 22 ετών.

Η ώρα του Μανωλά

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Σάββατο (31/5) στο "Estadio da Luz" την Πορτογαλία και ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ένα παιχνίδι το οποίο έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς εδώ και δύο εβδομάδες στα πρωτοσέλιδα (καμιά 15αριά συνολικά) του πορτογαλικού Τύπου φιγουράρει το όνομα του 23χρονου στόπερ των Πειραιωτών ως ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ "ζεστά" την Μπενφίκα.

Είναι λογικό λοιπόν ο Μανωλάς να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του το βράδυ του Σαββάτου, καθώς δημοσιογράφοι, μάνατζερ, σκάουτερ από σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά και οι άνθρωποι της Μπενφίκα, θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν ζωντανά και να πάρουν μια ακόμη γεύση από τις δυνατότητες του.

Είναι δεδομένο πως για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό ο Ολυμπιακός θα δεχθεί προτάσεις το φετινό καλοκαίρι. Απομένει να δούμε αν κάποια από αυτές θα είναι αρκετά συμφέρουσα, τόσο για τον πειραϊκό σύλλογο όσο και για τον ίδιο τον παίκτη, ικανή να φέρει τον Μανωλά σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ