ΑΡΗΣ

Εξάρθρωση ώμου ο Λεμονής

Εξάρθρωση ώμου ο Λεμονής

Ο Καλούδης Λεμονής σε μια προσπάθειά του στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και υπέστη πρόσθιο εξάρθρημα ώμου.

Σε μια προσπάθειά του στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας ο Καλούδης Λεμονής έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και υπέστη πρόσθιο εξάρθρημα ώμου.

Το ευχάριστο για τον 18χρονο μέσο πάντως είναι ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ενδεχομένως για προληπτικούς λόγους να προφυλαχτεί από κάποιες ασκήσεις.

Συγκεκριμένα διπλή προπόνηση στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου στο Πράβετς της Βουλγαρίας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, με τους ρυθμούς να συνεχίζουν να είναι αυξημένοι.

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν και πάλι σε δύο γκρουπ. Όπως και χθες, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών (γυμναστήριο), καθώς και αερόβιας αντοχής (σήμερα τα δύο γκρουπ γυμνάστηκαν αντίστροφα).

Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική και διάφορες ασκήσεις με την μπάλα, ενώ για μια ακόμη φορά η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εκπαιδευτικό δίτερμα.

Στη διάρκεια αυτής ο Καλούδης Λεμονής σε μια προσπάθειά του έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο 18χρονος μέσος υπέστη πρόσθιο εξάρθρημα ώμου. Πάντως, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα (ενδεχομένως –για προληπτικούς λόγους- να προφυλαχτεί από κάποιες ασκήσεις).

Το αυριανό πρόγραμμα, τέλος, περιλαμβάνει μόνο απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Πράβετς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ