ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξαλλος ο Βύντρα

Έξαλλος ο Βύντρα
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Βύντρα "έβραζε" με τη στοχοποίηση του από μερίδα του Τύπου, ενώ μαζί με τον Σπυρόπουλο απαιτούσαν να μάθουν από τον Ελευθεράκη πως διέρρευσαν τα ονόματα τους.

Η ηρεμία και η ψυχραιμία που χαρακτηρίζουν τον Λουκά Βύντρα πήγαν περίπατο την Τρίτη και όσοι τον αντίκρισαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, υποστήριζαν ότι δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι...

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρισκόταν εκτός εαυτού και είχε εξαγριωθεί με την επιλεκτική στοχοποίηση του. Η αιτία της οργής του ήταν ότι αυτό συνέβη από την ίδια τη διοίκηση του Τριφυλλιού, αφού από μερίδα του κόσμου και του Τύπου, έχει ακούσει πάρα πολλά εδώ και αρκετά χρόνια και πλέον δεν ασχολείται.

Μαζί με τον Σπυρόπουλο, ζήτησαν εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τον Κώστα Ελευθέρακη... " Είναι δυνατόν να μας αφήνουν ξεκρέμαστους κατά αυτόν τον τρόπο και να αφήνουν υπονοούμενα; Τώρα είμαστε οι στημένοι; Να έρθουν να μας το πουν στη μούρη. Γιατί δεν τα διαψεύδουν αυτά;" τόνισαν μεταξύ άλλων.

Όπως ήταν φυσικό, τα λεγόμενα του Ελευθεράκη δεν τους έπεισαν με τον Βύντρα να αναφέρει: " Τι να μην ασχολούμαστε; Πως είναι δυνατόν όλες οι εφημερίδες και τα σάιτ να γράφουν τα ίδια ονόματα; Κάποιος από τη διοίκηση τα έδωσε", ενώ ο Σπυρόπουλος πρόσθεσε: " Δεν μας καλύπτει κανείς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ