CHAMPIONS LEAGUE

Έξαλλος ο Κρόος με δημοσιογράφο: "Είχες 90 λεπτά και μου κάνεις αυτή τη γ...η ερώτηση;"

Η αντίδραση του Κρόος σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου
Η αντίδραση του Κρόος σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου PRINT SCREEN TWITTER

Ο Τόνι Κρόος έγινε έξαλλος με έναν Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος μετά την κατάκτηση του Champions League τον ρώτησε αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Τόνι Κρόος, όπως και όλοι οι παίκτες της Ρεάλ, αφού κατέκτησαν το 14ο Champions League στην ιστορία του συλλόγου, μέχρι που ένας Γερμανός δημοσιογράφος κατάφερε να χαλάσει τη διάθεση του 32χρονου.

Μετά τους πανηγυρισμούς ο Γερμανός κεντρικός μέσος πήγε, ως όφειλε στο flash interview για να μιλήσει με τους συμπατριώτες του. Τότε, ένας από τους ρεπόρτερ του έκανε μια ερώτηση που δεν του άρεσε στον έμπερο ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο παιχνίδι, με τον Κρόος να γίνεται έξαλλος και να αποχωρεί χωρίς δεύτερη σκέψη. "Είχες 90 λεπτά για να σκεφτείς λογικές ερωτήσεις, ειλικρινά, και μετά μου κάνεις αυτές τις δύο γ...ες ερωτήσεις;. Αυτό είναι τρελό", τόνισε νευριασμένα, με τον ρεπόρτερ να προσπαθεί να ισιώσει το κλίμα που ήδη είχε στραβώσει.

"Δεν είναι περίεργο που μερικές φορές έχεις μπελάδες κόντρα στη Λίβερπουλ. Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Δεν παίζουμε σε παιχνίδι ομίλων, παίζουμε στον τελικό του Champions League", συνέχισε πριν αποχωρήσει.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ