ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Έξαλλος ο Αγκουέρο για την κριτική στον Μέσι: "Τον σκότωσαν τα Μέσα στη Γαλλία, είναι μ@λ@κες"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τον Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βολοβία στο Κόπα Άφρικα
Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τον Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βολοβία στο Κόπα Άφρικα © 2021 BRUNA PRADO / AP IMAGES

Την πλήρη στήριξή του προς τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο συμπατριώτης και καλός του φίλους, Σέρχιο Αγκουέρο, για τη δριμύτατη κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα, ενώ "κατακεραύνωσε" όσους τον επέκριναν, όντας έξαλλος με τον τρόπο που χειρίζονται την κατάσταση τα Μέσα στη Γαλλία.

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο 62ο λεπτό του αγώνα με τη Ρεάλ (1-0), καθώς αστόχησε από την άσπρη βούλα, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Κιλιάν Εμπαπέ για πάτημα του Καρβαχάλ στη γωνία της περιοχής.

Μάλιστα, η Equipe ήταν μεταξύ των Μέσω στη Γαλλία που άσκησαν σκληρή κριτική στον Αργεντινό σταρ για την εμφάνισή του στην πρώτη αναμέτρηση για τους 8 του Champions League, γεγονός που έχει εξοργήσει τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Συγκεκριμένα, η ιστορική εφημερίδα βαθμολόγησε μόλις με 3 τον Μέσι, ενώ το σχόλιο που συνόδευε τη βαθμολογία του ήταν άκρως σκληρό: "Υπάρχει κάτι πραγματικά θλιβερό βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας σχεδόν ως μέσος, δεν έδειχνε να μπορεί να ανταποκριθεί με εξαίρεση την πάσα στον Εμπαπέ. Στο ένας εναντίον ενός υπέφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και είχε κάποιες καλές στιγμές. Αυτός ο Μέσι είναι ανησυχητικός".

Ο πρώην συμπαίκτης του στη εθνική Αργεντινής και καλός του φίλος στράφηκε κατά των επικριτών του, αποκαλώντας μάλιστα όσους γράφουν αυτές τις κριτικές για τον Μέσι ως "μ@λ@κες".

Μιλώντας στο κανάλι του στο Twitch, ο Αγκουέρο είπε: "Ο Λίο έπαιξε καλά. Δεν το λέω επειδή είναι φίλος, αλλά επειδή έπαιζε σκληρά. Ήταν καλός και πολύ δραστήριος.

Στη Γαλλία, τα περιοδικά και οι εφημερίδες τον "σκότωσαν". Είναι μ@λ@κες. Είχα προγραμματίσει μια συνέντευξη με ένα γαλλικό περιοδικό, αλλά είπα: "Όχι, γιατί υποστηρίζω τον Λιονέλ Μέσι. Τα λέμε σύντομα, τώρα είμαι θυμωμένος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ