ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον μεταγραφές: Απέκτησε δανεικό για έναν χρόνο τον Βινάγκρε

Έβερτον μεταγραφές: Απέκτησε δανεικό για έναν χρόνο τον Βινάγκρε
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΟ TWITTER

Στην ενίσχυση της αριστερής πλευράς της άμυνάς της προχώρησε η Έβερτον, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Βινάγκρε με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ για έναν χρόνο.

Μετά από την παρουσία του την τελευταία διετία σε Ολυμπιακό, Φαμαλικάο και Σπόρτινγκ, ο Ρούμπεν Βινάγκρε επιστρέφει στην Premier League. Όχι όμως για την Γουλβς, με την οποία έγινε ευρέως γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό αλλά για την Έβερτον, με τους μπλε του Λίβερπουλ να έρχονται σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ και να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού από τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" για τη νέα σεζόν.

"Το να έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως η Έβερτον είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Η ευκαιρία που είχα να δουλέψω μαζί με πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή, τον Φρανκ Λάμπαρντ, με έκανε να θέλω να υπογράψω.

Ο προπονητής είναι ένας ποδοσφαιρικός θρύλος. Η ευκαιρία να δουλέψω μαζί του και να μάθω από εκείνον και από κάποιον όπως ο Άσλεϊ Κόουλ -έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ- είναι πολύ μεγάλη για μένα", τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Έβερτον ο 23χρονος Πορτογάλος, ο οποίος θα πάρει τη φανέλα με το Νο 29 στα ζαχαρωτά.

Η πρώτη συνέντευξη του Βινάγκρε στην Έβερτον:

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ