PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Η φάση που τα ζαχαρωτά φώναξαν για πέναλτι σε απλωμένο χέρι του Ρόδρι

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Η φάση που τα ζαχαρωτά φώναξαν για πέναλτι σε απλωμένο χέρι του Ρόδρι
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Οι παίκτες της Έβερτον ζήτησαν πέναλτι στο 84ο λεπτό του ματς με την Σίτι όταν ο Ρόδρι βρήκε τη μπάλα με απλωμένο χέρι στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, όμως οι άνθρωποι στο VAR δεν φώναξαν τον διαιτητή για να δει τη φάση στο μόνιτορ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με το τρίποντο στις αποσκευές της από το Γκούντισον Παρκ χάρη στο χρυσό γκολ του Φόντεν στο 81ο λεπτό, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα έπαιξε με τη φωτιά και θα μπορούσε κάλλιστα να ισοφαριστεί από την μαχητική Έβερτον στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Συγκεκριμένα στο 84', όταν μετά από μία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των πρωταθλητών ο Έντερσον βγήκε έγκαιρα και σταμάτησε τον Ρισάρλισον, με τη συνέχεια της φάσης να βρίσκει όμως τον Ρόδρι να κάνει κοντρόλ με τη μπάλα η οποία βρήκε στο απλωμένο χέρι του.

Ο διαιτητής Τίερνι δεν έδωσε κάτι στην κανονική ροή και οι παίκτες της Έβερτον διαμαρτυρήθηκαν έντονα περιμένοντας από το VAR να τον καλέσει να ξαναδεί τη φάση στο μόνιτορ και να διαπιστώσει την παράβαση, με τη φάση να εξετάζεται για δύο λεπτά από τον Κάβαναγκ αλλά την εξέλιξη να απογοητεύει σφόδρα τους γηπεδούχους.

Και αυτό γιατί αντί να καλέσουν τον διαιτητή να ξαναδεί τη φάση, δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι, με τον άρχοντα της αναμέτρησης να σφυρίζει οφσάιντ εις βάρος της Έβερτον.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ