PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Λίβερπουλ: Το γκολ του Σαλάχ

Liverpool's Mohamed Salah, 11, celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP)
Liverpool's Mohamed Salah, 11, celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP) CATH IVILL/POOL VIA AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ νίκησε με ασύλληπτο σουτ εντός περιοχής τον Τζόρνταν Πίκφορντ και έδωσε εκ νέου προβάδισμα για τη νίκη στην Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στην Έβερτον (VIDEO).

Δυνατές συγκινήσεις προσφέρει το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ της Έβερτον και της Λίβερπουλ στο εναρκτήριο ματς της 5ης αγωνιστικής της Premier League, με τις δύο ομάδες να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους μπλε και τους κόκκινους ισόπαλους με 1-1 από τα γκολ των Μανέ και Κιν, ενώ στο δεύτερο αμφότερες έψαξαν με πάθος το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα και αυτό να έρχεται στο 72' για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Είχε μάλιστα την υπογραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ που πανηγύρισε τα 100 τέρματά του στην Premier League, με τον Αιγύπτιο να εκμεταλλεύεται την άσχημη απομάκρυνση της μπάλας από τον Μίνα σε σέντρα του Χέντερσον και να κεραυνοβολεί τον Πίκφορντ με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ