ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία ένδυσης για την οποία παραπονέθηκαν οι παίκτες της Άστον Βίλα

Έβερτον: Κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία ένδυσης για την οποία παραπονέθηκαν οι παίκτες της Άστον Βίλα
Ο Τσερμίτι εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό της Έβερτον 2023 AP IMAGES

Οι διοικούντες την Έβερτον, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, είναι κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία ένδυσης που προκάλεσε τα παράπονα των παικτών της Άστον Βίλα, προκειμένου να αποτελέσει τον επίσημο χορηγό αθλητικού ιματισμού από τη σεζόν 2023/2024.

Η διοίκηση της Έβερτον, σύμφωνα με το Football Insider, είναι κοντά σε συμφωνία με εταιρεία ένδυσης που έχει έδρα το Μάντσεστερ, να αποτελέσει τον επίσημο χορηγό αθλητικού ιματισμού, αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο 2023/24, όταν και τελειώνει η υπάρχουσα συμφωνία με τη δανέζικη Hummels.

Μπορεί το deal να ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο, περισσότερα από ό,τι δίνει η Castrore στις ομάδες που ντύνει (Ρέιντζερς, Γουλβς και Νιούκαστλ μεταξύ άλλων) αυτό, όμως, θυμίζουμε ότι υπήρξαν παράπονα πρόσφατα από τους παίκτες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας της Άστον Βίλα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγγλικής ομάδας παραπονέθηκαν ότι επηρεάζεται η απόδοσή τους, καθώς οι φανέλες βρέχονται πολύ γρήγορα και λόγω της εφίδρωσης κολλάνε στα σώματά τους.

Η συγκεκριμένη συμφωνία θα μπορούσε να είναι η πρώτη εμπορική συμφωνία που θα συνάψει η 777 Partners, εφόσον η εξαγορά της ομάδας του Merseyside εγκριθεί από την Premier League.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ