PREMIER LEAGUE

Έβερτον: Καυγάς Φέργκιουσον - Κλοπ και πάρτι στα αποδυτήρια

Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια ντέρμπι Λίβερπουλ - Έβερτον στο Άνφιλντ
Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια ντέρμπι Λίβερπουλ - Έβερτον στο Άνφιλντ Ⓒ 2021 PHIL NOBLE/ASSOCIATED PRESS

Οι παίκτες της Έβερτον έστησαν τρελό πάρτι στα αποδυτήρια για την πρώτη τους νίκη επί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ μετά το 1999 ενώ ο βοηθός του Αντσελότι, Ντάνκαν Φέργκιουσον, δεν είχε πρόβλημα να πιαστεί σε καυγά με τον Γιούργκεν Κλοπ (VIDEO).

Το βράδυ του Σαββάτου η Έβερτον νίκησε 2-0 την Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και έγραψε ιστορία. Και αυτό γιατί κατάφερε να επιστρέψει σε επιτυχίες απέναντι στη συμπολίτισσα για πρώτη φορά μετά από 20 αποτυχημένες προσπάθειες στην Premier League, με την αμέσως προηγούμενή της να είναι τον Οκτώβριο του 2010 (νίκη με 2-0 στο Γκούντισον Παρκ με τα γκολ των Αρτέτα και Κέιχιλ) ενώ επικράτησε για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα στο Άνφιλντ, μετά από το μακρινό 1999.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η χαρά των παικτών του Κάρλο Αντσελότι που στα αποδυτήρια έστησαν τρελό πάρτι, με τον Νιέλς Ενκουνκού, που ήταν μεταξύ των αναπληρωματικών των ζαχαρωτών να ανεβάζει video στο Snapchat και να "αποκαλύπτει" πώς γιόρτασαν οι άνθρωποι της ομάδας τη σπουδαία νίκη επί των πρωταθλητών Αγγλίας.

Βέβαια, αυτοί οι πανηγυρισμοί πέρασαν σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά στην απήχηση που είχαν στα social media και για αυτό "φρόντισαν" οι Γιούργκεν Κλοπ και Ντάνκαν Φέργκιουσον στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι που πρωταγωνίστηκαν σε καυγά στη γραμμή του πλαγίου άουτ.

Ήταν μετά από ένα πέναλτι που ζήτησε η Λίβερπουλ με το σκορ στο 1-0 (σε μία φάση που συμμετείχε ο Κόουλμαν από πλευράς Έβερτον), με τον βοηθό προπονητή της Έβερτον και παλαίμαχο πάικτη της ομάδας να έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μετά από το πέναλτι που ζητήθηκε από τους αντιπάλους και τον Κλοπ να το λέει: "Γιατί γελάς".

Η απάντηση του Σκωτσέζου ήταν πληρωμένη προς τον Γερμανό: "Επιτρέπεται να μιλάμε ή θα το κάνεις μόνο εσύ, Γιούργκεν;".

Το φινάλε βρήκε τον Φέργκιουσον να πανηγυρίζει έξαλλα και τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει ήδη λύση στα αμέτρητα φετινά προβλήματα της Λίβερπουλ καθώς εκτός από τα αγωνιστικά έχει να βρει αντίδοτο και σε αυτά των συνεχών τραυματισμών, με τελυταίο αυτό του Χέντερσον που αποχώρησε τραυματίας στο 30' και έκανε το Καμπάκ - Φίλιπς το 14ο διαφορετικό δίδυμο στόπερ μέσα στη φετινή Premier League για τους κόκκινους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Phil Noble/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ