ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Έφυγε από το σπίτι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για παιδοφιλία

Έβερτον: Έφυγε από το σπίτι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για παιδοφιλία

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Έβερτον που κατηγορείται για παιδοφιλία έφυγε από το σπίτι και λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη από τους γονείς της.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Έβερτον και σε όλο το οικοδόμημα της Premier League το τελευταίο 24ωρο, με την "Mirror" να αποκαλύπτει με δημοσίευμά της πως παίκτης που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής με την κατηγορία των σεξουαλικών αδικημάτων απέναντι σε παιδιά.

Λίγα 24ωρα αργότερα και συγκεκριμένα την Δευτέρα (19/7), η Έβερτον έκανε γνωστό πως απέβαλε έναν παίκτη από την πρώτη ομάδα και θα περιμένει την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ενώ τα βρεττανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πρόκειται για 31χρονο παίκτη πρώτης γραμμής που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε εγγύηση και είναι ελεύθερος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. O ίδιος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή έφυγε από το σπίτι τους, όπως αναφέρει η Daily Mail και λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη από τους γονείς της. Παράλληλα, με απόφαση της ομάδας ο κατηγορούμενος έχει μεταφερθεί σε νέα κατοικία, προκειμένου να είναι ασφαλής.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ