PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Άστον Βίλα 0-1: Ο Μπουεντία πίκρανε τα "ζαχαρωτά"

Οι παίκτες της Άστον Βίλα πανηγυρίζουν το γκολ του Μπουεντία
Οι παίκτες της Άστον Βίλα πανηγυρίζουν το γκολ του Μπουεντία © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Εμιλιάνο Μπουεντία χάρισε το τρίποντο στην Άστον Βίλα με μία απίστευτη κεφαλιά κόντρα στην Έβερτον, με τον Στίβεν Τζέραρντ να σημειώνει την πέμπτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις 14 Δεκεμβρίου.

Η Έβερτον γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα στο Γκούντισον Παρκ για την 23η αγωνιστική της Premier League, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να φεύγει με το διπλό, χάρη στην εντυπωσιακή κεφαλιά του Εμιλιάνο Μπουεντία. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη του Άγγλου τεχνικού από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βίλα.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 45+3', με τον Λούκας Ντιν να κάνει την ασίστ και τον Μπουεντία που ήταν στο πρώτο δοκάρι να κάνει τη γυριστή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ωστόσο, ένα άσχημο περιστατικό στιγμάτισε την αναμέτρηση, καθώς την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Τζέραρντ πανηγύριζαν το τέρμα που σημείωσαν, οι οπαδοί των "ζαχαρωτών" έριξαν αντικείμενα προς το μέρος τους και πέτυχαν τους Ντιν και Μάτι Κας.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κένι, Μίνα, Χόλγκεϊτ, Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ (56' Γκόρντον), Ντουκουρέ (65' Ονιάνγκο), Γκόμες (51' Αλάν), Γκρέι, Λιούιν, Ριτσάρλισον.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντιν, Μακγκίν, Λουίζ, Ράμσεϊ, Μπουεντία (90+1' Χάουζ), Γουότκινς (79' Ίνγκς), Κοουτίνιο (74' Τσουκουεμέκα).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Premier League:

Η επόμενη αγωνιστική:

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ