PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Άρσεναλ: Οπαδοί των ζαχαρωτών αποχώρησαν από το γήπεδο στο 27' του αγώνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Οι οπαδοί της Έβερτον αποχώρησαν από το γήπεδο εις ένδειξη διαμαρτυρίας
Οι οπαδοί της Έβερτον αποχώρησαν από το γήπεδο εις ένδειξη διαμαρτυρίας © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Οι οπαδοί της Έβερτον αποχώρησαν από το γήπεδο στο 27ο λεπτό, για να διαμαρτυρηθούν στους ιδιοκτήτες για την κακή πορεία της ομάδας. Το "27" συμβολίζει τα χρόνια που η ομάδα έχει μείνει χωρίς τίτλο.

Η Έβερτον υποδέχθηκε την Άρσεναλ στο Γκούντισον Παρκ για τη 15η αγωνιστική της Premier League, με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να αποχωρούν εις ένδειξη διαμαρτυρίας στο 27ο λεπτό για την κακή πορεία της ομάδας τους. Επέλεξαν το συγκεκριμένο λεπτό, γιατί τόσο χρόνια (27), έχουν μείνει μακριά από τους τίτλους.

Μάλιστα ύψωσαν ένα πανό, όπως και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ το οποίο έγραφε "Ζητούμε τίποτα άλλο πέραν του καλύτερου, ήρθε η ώρα να γίνει και για τον σύλλογό μας" (We demand Nil Satis Nisi Optimum, it's about time our club did too).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ