ΕΒΕΡΤΟΝ

Αντσελότι: "Δεν ήταν κόκκινη κάρτα, θα κάνουμε έφεση"

Ο Κάρλο Αντσελότι στον αγώνα της Έβερτον με την Σάουθαμπτον
Ο Κάρλο Αντσελότι ANDY RAIN/POOL VIA AP

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε απογοητευμένος, μετά την ήττα της Έβερτον με 2-0 από την Σαουθάμπτον, με τις αποφάσεις του διαιτητή, ενώ τόνισε πως ήταν άδικη η κόκκινη κάρτα στον Λούκας Ντιν, για την οποία θα ζητήσουν έφεση.

Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο Έβερτον, η οποία δεν κατάφερε να φύγει από το Σεντ Μέρις με το τρίποντο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Σαουθάμπτον για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League.

Τα Ζαχαρωτά από το 72ο λεπτό έμειναν με έναν παίκτη λιγότερο, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του Λούκας Ντιν για το φάουλ στον Γάλλο, Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς.

Στη συγκεκριμένη φάση στάθηκε και ο Αντσελότι, που χαρακτήρισε αστεία την απόφαση του διαιτητή:

"Ήταν αστείο, δεν ήταν σκόπιμο. Δεν ήταν βίαιη η συμπεριφορά του Ντιν. Ίσως όλες οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εναντίον του Τζόρνταν Πίκφορτ και εναντίον του Ρισάλριζον επηρέασαν την απόφαση, και αν είναι έτσι δεν είναι σωστό. Δεν είναι δίκαιο", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ενώ στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα ζητήσουν έφεση:

"Νομίζω ότι θα κάνουμε έφεση. Θα μπορούσε να είναι κίτρινη κάρτα, αφού δεν ήταν επιθετικό φάουλ. Η κόκκινη κάρτα ήταν άδικη".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ