ΠΑΟΚ

Εβδομάδα επιστροφών

Εβδομάδα επιστροφών
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι θα βλέπει από την Τρίτη (13/3) το "οπλοστάσιό" του να γεμίζει εν όψει Παναιτωλικού

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τις απουσίες να στοιχίζουν στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τις πιο χτυπητές αυτή του Μαλεζά, ο οποίος προσδίδει σιγουριά στην αμυντική γραμμή.

Ο Μπόλονι γνωρίζοντας ότι τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας είναι καθοριστικά εν όψει πλέι οφ επιθυμεί να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις για την κατάρτιση της ενδεκάδας. Και η επιθυμία του αναμένεται να γίνει πράξη κατά την διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά την Δευτέρα (12/3).

Αύριο (12/3) ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (18/3, 17.15) στο Αγρίνιο και σταδιακά οι τραυματίες θα μπαίνουν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Ο πρώτος αναμένεται να είναι ο Σνάουτσνερ, ο οποίος θα επιστρέψει την Τρίτη (12/3), ο Ιβιτς εκτιμάται ότι τις επόμενες μέρες θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, ο Ετο ίσως προς το τέλος της εβδομάδας να συμμετάσχει σε προπόνηση, χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (18/3), ενώ και ο Μαλεζάς που ήταν τιμωρημένος θα τεθεί στην διάθεση του Μπόλονι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ