EUROPEAN SUPER LEAGUE

European Super League: Οι τρεις "αποστάτες" κάλεσαν τη Μίλαν σε τουρνουά στις ΗΠΑ το καλοκαίρι

Ο Ντάνι Άλβες με τον Βινίσιους στο Ισπανικό Super Cup
Ο Ντάνι Άλβες με τον Βινίσιους στο Ισπανικό Super Cup @ 2022 HASSAN AMAR / AP IMAGES

Οι τρεις ομάδες που δεν εγκατέλειψαν το εγχείρημα της European Super League ( Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) σχεδιάζουν μια σειρά από φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι, καλώντας και τη Μίλαν να συμμετάσχει, σύμφωνα με το ESPN.

Οι τρεις ομάδες που παραμένουν πιστές στο σχέδιο της European Super League, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους, σχεδιάζουν μια σειρά από φιλικά στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN.

Οι τρεις ομάδες έχουν προσεγγίσει τη Μίλαν για να συμμετάσχει και αυτή στο τουρνουά προετοιμασίας, με τους ροσονέρι να μην έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής.

Οι τρεις ομάδες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τις έδρες που θα διεξαχθεί το τουρνουά, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στη Δυτική Ακτή, όπου οι πόλεις έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για ένα "clasico" έστω και με τη μορφή φιλικού.

Φυσικά αναζητείται και η φόρμουλα που θα τους αποφέρει τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη, προκειμένου να περιορίσουν τις απώλειες που τους προκάλεσε η πανδημία το 2020. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησαν τη European Super League.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ