EUROPA LEAGUE

Europa League: Τα πέντε ωραιότερα γκολ της πρεμιέρας

Ο Κέμαρ Ρουφ πέτυχε ένα απίθανο γκολ πίσω από τη σέντρα, αφού απέφυγε πρώτα τρεις αντιπάλους, στην εκτός έδρας νίκη της Ρέιντζερς επί της Σταντάρ.
Ο Κέμαρ Ρουφ μετά το γκολ που πέτυχε στο Σταντάρ - Ρέιντζερς AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Δείτε τα πέντε ωραιότερα γκολ της πρεμιέρας του Europa League ανάμεσα στα 73 τέρματα που σημειώθηκαν στα 24 παιχνίδια.

Στην πρεμιέρα του Europa League σε 24 παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη σημειώθηκαν 73 τέρματα. Και ο μέσος όρος ήταν τρία γκολ άνα παιχνίδι. Φυσικά το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Νις όπου έληξε 6-2 υπέρ των Γερμανών.

Ανάμεσα σε αυτά τα 73 τέρματα σημειώθηκαν αρκετά που ήταν πολύ ωραία, αποτέλεσμα, ομαδικών προσπαθειών αλλά και τρομερές εμπνεύσεις των ποδοσφαιριστών.

Δείτε τα πέντε ωραιότερα εξ αυτών με το τέρμα του Ρουφ στο Σταντάρ - Ρέιντζερς μετά από ενέργεια και σουτ πίσω από το κέντρο να είναι το καλύτερο όλων. Φυσικά υπάρχουν και άλλα ωραία γκολ όπως αυτό του Αλάριο της Λεβερκούζεν κόντρα στη Νις αλλά και του Ακολάτσε με σουτ από μακριά στην αναμέτρηση της Χαποέλ Μπερ Σεβά με τη Σλάβια Πράγας.

Επίσης στην πεντάδα είναι το τέρμα του Γιουσούφ Γιαζίτσι στο Σπάρτα Πράγας - Λιλ και τέλος του Μάτσιτς της Γρανάδα κόντρα στην Αϊντόχεφν.

Δείτε και τα πέντε τέρματα:

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ