CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Πρόκριση της Ανόρθωσης με δύο γκολ του Λάζαρου, αποκλείστηκε η Τράμπζονσπορ των Σιώπη και Μπακασέτα

Οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα πανηγυρίζουν μετά από νίκη που σημείωσαν
Οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα πανηγυρίζουν μετά από νίκη που σημείωσαν © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε δύο γκολ και έστειλε την Ανόρθωση στους ομίλους του Europa Conference League, ενώ αντίθετα η Τράμπζονσπορ των Σιώπη και Μπακασέτα, όπως και η Σίβασπορ του Γούτα δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Η Ρόμα απέκλεισε την Τράμπζονσπορ του Μανώλη Σιώπη -ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα- και του Τάσου Μπακασέτα, με την τουρκική ομάδα να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα από τους τζαλορόσι με 3-0 (1-2 το πρώτο ματς).

Την ίδια στιγμή και η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Europa Conference League, μετά τον διασυρμό με 5-0 από την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, η οποία είχε επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι με 2-1.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντίθετα, η Ανόρθωση εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης, αφού επικράτησε με 3-1 της Χάποελ Μπερ Σεβά, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους 32 έχουν προκριθεί μέχρι στιγμής οι εξής ομάδες: Καϊράτ, Γιαμπλόνετς, Λίνκολν Ρεντ, Μπόντο/Γκλιμτ, Ανόρθωση, Ρόμα, Κοπεγχάγη, Φίτεσε, Ρεν, Χάιφα.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ