ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Το ορεκτικό των νοκ άουτ και η αίσθηση των εκπλήξεων

Euro 2024: Το ορεκτικό των νοκ άουτ και η αίσθηση των εκπλήξεων
Ο Έμπισερ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουγγαρία @2024 AP IMAGES/DARKO VOJINOVIC

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε, η προσοχή στρέφεται στα νοκ άουτ και το ερώτημα είναι ένα: πόσες εκπλήξεις μπορούμε να δούμε;

Η φάση των ομίλων ανήκει στην ιστορία για το Euro 2024, αφού πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στα νοκ άουτ. Η αρχή γίνεται με τους οκτώ αγώνες της φάσης των "16" που θα στείλουν τις μισές ομάδες στο... σπίτι και τις άλλες ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο τρόπαιο.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πάντως η κατάσταση, μόνο η Ισπανία θα μπει στο παιχνίδι με τη Γεωργία, ούσα το φαβορί. Το ποδόσφαιρο που έχει παίξει άλλωστε η "ρόχα" είναι το πιο χορταστικό, το πιο όμορφο και ταυτόχρονα το πιο αποτελεσματικό.

Η Γεωργία βέβαια μόνο εύκολη λεία δεν θέλει να είναι. Το απέδειξε σε κάθε ένα από τα παιχνίδια που έδωσε στη φάση των ομίλων. Αν θέλετε, η ομάδα του Βίλι Σανιόλ έχει κιόλας έχει κιόλας την άγνοια κινδύνου για να επιχειρήσει να παίξει σφιχτά και να χτυπήσει στην κόντρα. Έχει άλλωστε την ταχύτητα μεσοεπιθετικά για να πάει σε μια τέτοια λογική απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει ζοριστεί/πιεστεί ιδιαίτερα ως τώρα στη διοργάνωση -ως εκ τούτου δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει σε μια τέτοια περίπτωση αιφνιδιασμού από τον αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδια του Σαββάτου φροντίζουν να μας βάλουν από νωρίς στο κλίμα. Η μονομαχία της Ιταλίας με την Ελβετία κι εκείνη της Γερμανίας με τη Δανία είναι απολύτως ανοιχτές. Έχει κάποιος αμφιβολία γι αυτό;

Από τη μία η Ελβετία που έχει παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο κόντρα στην Ιταλία, που προβλημάτισε ως ένα βαθμό στον όμιλο και χρειάστηκε την γκολάρα του Ματία Τζακάνι στο 90+8' για να μπει στα νοκ άουτ ως δεύτερη από τον όμιλο.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν που δυσκολεύτηκε αρκετά με την Ουγγαρία και την Ελβετία στον Α' Όμιλο απέναντι στη Δανία του Κρίστιαν Έρικσεν και των τριών ισοπαλιών.

Είπαμε: τα προγνωστικά και οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες. Οπότε, ας απολαύσουμε απλά τις ματσάρες που έρχονται...

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ