EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Πορτογαλίας: Security έκανε τάκλιν στον Γκονσάλο Ράμος, στο φινάλε του αγώνα με την Τουρκία

Euro 2024, Εθνική Πορτογαλίας: Security έκανε τάκλιν στον Γκονσάλο Ράμος, στο φινάλε του αγώνα με την Τουρκία
PRINT SCREEN

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό έλαβε χώρα λίγα δευτερόλεπτα μετά από το φινάλε του Τουρκία - Πορτογαλία, με άνδρα της ασφαλείας του γηπέδου να προσπαθεί να σταματήσει εισβολέα και να ξαπλώνει άθελα του στο χορτάρι τον Γκονσάλο Ράμος.

Ο αγώνας μεταξύ της Τουρκίας και της Πορτογαλίας για τον 6ο όμιλο του Euro 2024 ήταν χορταστικός όχι μόνο από γκολ (σημειώθηκαν τρία από τους Πορτογάλους) αλλά και από... εισβολές, αφού έξι συνολικά οπαδοί επέλεξαν να αφήσουν τις εξέδρες και να κάνουν σουλάτσο στον αγωνιστικό χώρο για να βρεθούν κοντά στα ινδάλματά τους.

Το εντυπωσιακό είναι πως η τελευταία εισβολή, που έγινε μετά το τέλος του αγώνα, παραλίγο να φέρει και έναν τραυματισμό, με έναν steward να τρέχει για να σταματήσει έναν εισβολέα και να πέφτει με δύναμη πάνω στον Γκονσάλο Ράμος, ρίχνοντάς τον στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ