ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει από τη Σεβίλλη ο Βάργκας, αυτό το ποσό ζητά η ομάδα της Ανδαλουσίας, σύμφωνα με την As

Ο Ρουμπέν Βάργκας © 2026 Lindsey Wasson / AP IMAGES

O Ρουμπέν Βάργκας έχει ξεκαθαρίσει στη Σεβίλλη πως θέλει να πάρει μεταγραφή, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να έχει ρίξει τις απαιτήσεις της για τον ποδοσφαιριστή που απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την As.

Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα αναβαθμίσει την επίθεση και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πει το “ναι” για τον Ρουμπέν Βάργκας. Όπως διαβάσατε στο SPORT24, ο Ελβετός εξτρέμ είναι στην αγορά, η Σεβίλλη θέλει να τον πουλήσει και οι Ισπανοί έκαναν γνωστό το ακριβές ποσό που ζητάει.

Σύμφωνα λοιπόν με την As, η Σεβίλλη είχε θέσει ως αρχικό ποσό για την παραχώρηση του Βάργκας τα 20.000.000 ευρώ. Όμως ενώ τα περιθώρια στενεύουν και με δεδομένο πως η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει ανάγκη από ρευστό, πλέον η ισπανική ομάδα θα παραχωρούσε τον ποδοσφαιριστή με 15.000.000 ευρώ.

Όπως σημειώνει το ισπανικό Μέσο, ο Ολυμπιακός και η Σεβίλλη βρίσκονται ήδη σε επαφές, με τα 12.000.000 που είχαν προσφέρει οι Πειραιώτες να έχουν απορριφθεί, όμως η μικρή διαφορά μεταξύ των αριθμών δημιουργεί αισιοδοξία όσον αφορά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Την ίδια στιγμή, ο Ρουμπέν Βάργκας δεν επιθυμεί να παραμείνει στη Σεβίλλη και το έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση του συλλόγου, αν και δεν θα πιέσει για μεταγραφή. Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως η πιο πιθανή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ελβετός διεθνής είναι ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ