EURO 2020

Euro 2020, Ρωσία - Δανία: Οι πανηγυρισμοί των Δανών για την πρόκριση στους "16"

Οι παίκτες της Δανίας πανηγυρίζουν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro 2020
Οι παίκτες της Δανίας πανηγυρίζουν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro 2020 @ 2021 JONATHAN NACKSTRANDN/AP IMAGES

Η Δανία πήρε μία τεράστια νίκη με 4-1 κόντρα στην Ρωσία και στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες της πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους που κατέκλυσε το "Πάρκεν" την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro 2020.

Στην αφετηρία της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Euro 2020 η Δανία ήταν σε μειονεκτική θέση έναντι της Φινλανδίας και της Ρωσίας στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ-άουτ ματς. Και αυτό γιατί μετρούσε δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, ενώ Φινλανδοί και Ρώσοι είχαν ήδη τρεις βαθμούς στο σακούλι τους.

Ωστόσο, το προσπέρασμα που έψαχναν οι Σκανδιναβοί όχι μόνο έγινε αλλά προκάλεσε πάταγο, αφού ισοπέδωσαν με 4-1 την Ρωσία στο "Πάρκεν" και σε συνδυασμό με την ήττα της Φινλανδίας με 2-0 από το πρωτοπόρο του 2ου ομίλου, Βέλγιο, πήραν τη 2η θέση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το φινάλε του αγώνα έφερε ουρανομήκεις πανηγυρισμούς, με τους παίκτες της Δανίας να γιορτάζουν με την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους φιλάθλους τους μία ιστορική πρόκριση (δεν έλειψαν τα πατροπαράδοτα σε τέτοιες περιπτώσεις "όλε" μαζί με την εξέδρα) που σίγουρα θα την αφιερώσουν στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Τον παίκτη που τους εμπνέει έχοντας κερδίσει τη μάχη για τη ζωή κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας με την Φινλανδία.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ