EURO 2020

Euro 2020: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Δανών στην Κοπεγχάγη για την πρόκριση στον ημιτελικό

Οι φίλοι της Δανίας ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς στην Κοπενχάγη
Οι φίλοι της Δανίας ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς στην Κοπενχάγη PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN _ TWITTER / UEFA EURO 2020

Οι Δανοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα σε κεντρική πλατεία της Κοπεγχάγης, πανηγύρισαν έξαλλα τα δύο γκολ κόντρα στην Τσέχια, τα οποία χάρισαν την πρόκριση στην ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ στα ημιτελικά του Euro 2020.

Η Δανία πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Euro 2020, χάρη στη νίκη επί της Τσεχίας με 2-1, για πρώτη φορά από το 1992 όταν το είχε κατακτήσει και όπως ήταν φυσιολογικό, οι Δανοί φίλαθλοι το πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση.

Αυτό φυσικά δεν συνέβη μόνο με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, αλλά και αυτούς που βρέθηκαν σε κεντρική πλατεία της Κοπεγχάγης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε γιγαντοοθόνη.

Ο επίσημος λογαριασμός της UEFA, παρέθεσε κάποια πλάνα από τους πανηγυρισμούς των Δανών φιλάθλων, στα δύο γκολ που σημειώσε η ομάδα του Κάσπερ Χιούλαμτ, με τους Ντιλέινι και Ντόλμπεργκ.

Υπενθυμίζεται ότι δύο Δανοί φίλαθλοι στο Μπακού ύψωσαν σημαία με το ουράνιο τόξο (υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας), ωστόσο δύο security τους την κατέσχεσαν, καθώς η UEFA είχε απαγορεύση την ύπαρξη αυτών των συμβόλων στο Μπακού και την Αγ. Πετρούπολη.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ