EURO

Euro 2020: Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια στο Μόναχο, το "Λα Καρτούχα" αντικαθιστά το "Σαν Μαμές"

Euro 2020: Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια στο Μόναχο, το "Λα Καρτούχα" αντικαθιστά το "Σαν Μαμές"
@ 2016 MATTHIAS SCHRADER / ASSOCIATED PRESS

Η UEFA με επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το "Λα Καρτούχα" θα αντικαταστήσει το "Σαν Μαμές" του Μπιλμπάο, ενώ τα παιχνίδια στο Μόναχο θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία κόσμου.

Η UEFA προέβη σε επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τις έδρες που θα φιλοξενήσουν το Euro 2020. Τα παιχνίδια που είχαν οριστεί για το Μόναχο θα διεξαχθούν κανονικά και στις κερκίδες του Allianz Arena θα βρεθούν μίνιμουμ 14.500 θεατές.

Από εκεί και πέρα, η Σεβίλλη και το στάδιο "Λα Καρτούχα" θα αντικαταστήσει το Σαν Μαμές, το οποίο είχε αποβληθεί από την UEFA για τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εκτός διοργάνωσης τέθηκε και το Δουβλίνο, όπως είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα. Τα τρία παιχνίδια για τη φάση των ομίλων θα διεξαχθούν στην Αγία Πετρούπολη, η οποία ήδη έχει αναλάβει τη διεξαγωγή τριών παιχνιδιών για το δεύτερο όμιλο και έναν αγώνα για τα προημιτελικά.

Ο αγώνας που είχε οριστεί στο Δουβλίνο για τη φάση των 16 του Euro 2020, θα διεξαχθεί στο Γούεμπλεϊ, το οποίο θεωρούταν ως φαβορί για τη διεξαγωγή περισσότερων αγώνων, αφενός λόγω της μεγάλης χωρητικότητας, αφετέρου γιατί θα έχουν διεξαχθεί και άλλα παιχνίδια με την παρουσία κόσμου, όπως ο τελικός του Carabao Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ.

Ως προς τα εισιτήρια, η UEFA τονίζει ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που αγόρασαν ήδη εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στο Δουβλίνο και στο Μπιλμπάο, ενώ παράλληλα τους καλεί να ενημερωθούν για τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει τα κράτη, ώστε να μπορέσουν να μπουν στις χώρες που θα διεξαχθεί το Euro.

Photo Credits: © 2016 Matthias Schrader / Associated Press

TAGS EURO UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ