EURO

EURO 2020: Προς αποβολή το Δουβλίνο, η Αγία Πετρούπολη θα φιλοξενήσει περισσότερα παιχνίδια

Το Krestovsky Stadium θα φιλοξενήσει αναμετρήσεις του Euro 2020
Το Krestovsky Stadium θα φιλοξενήσει αναμετρήσεις του Euro 2020 AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY, FILE

Το Δουβλίνο αναμένεται να μην φιλοξενήσει το Euro 2020, καθώς δεν εγγυάται τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων με την παρουσία κόσμου, λόγω κορονοϊού και η λύση που προκρίνεται είναι να φιλοξενήσει η Αγία Πετρούπολη περισσότερα παιχνίδια και να μην μπει το Μάντσεστερ στη θέση της ιρλανδικής πρωτεύουσας.

Μετά τον αποκλεισμό του "Σαν Μαμές" (Μπιλμπάο) η UEFA αναμένεται να αφήσει εκτός και το Δουβλίνο από τις πόλεις στις οποίες θα διεξαχθεί το Euro 2020 το προσεχές καλοκαίρι.

Ο λόγος είναι ότι η ιρλανδική πρωτεύουσα δεν έδωσε εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων με την παρουσία κόσμου, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα στην περιοχή, καθιστούν επικίνδυνη την παρουσία οπαδών στα γήπεδα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τανκρέντι Παλμιέρι, το Μάντσεστερ έχασε την ευκαιρία να γίνει και αυτό μια από τις διοργανώτριες πόλεις του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, λόγω των όσων συνέβησαν με τις δύο ομάδες της πόλης και τη European Super League.

Αντ' αυτού η λύση που προκρίνεται είναι να φιλοξενήσει περισσότερα παιχνίδια η Αγία Πετρούπολη, στο γήπεδο της οποίας έχουν οριστεί μέχρι στιγμής τέσσερα παιχνίδια, τρία για τους ομίλους, ένα για την προημιτελική φάση.

Εδώ το σχετικό tweet:

Photo Credits: © 2018 Dmitri Lovesky / Associated Press_ File Photo

TAGS EURO EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ