EURO 2020

Euro 2020: Έξαλλοι στην Ομοσπονδία της Ισπανίας με την υπουργό υγείας της χώρας

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε
Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Πόλεμος έχει ξεσπάσει με αφορμή το γεγονός ότι ο Μπουσκέτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ανάμεσα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας και την υπουργό υγείας της χώρας.

Συναγερμό είχαμε στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά τη διάγνωση του Σέρχιο Μπουσκέτς με κορονοϊό λίγες μέρες πριν τη σέντρα στο Euro 2020.

Τόσο η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας, όσο και εκείνη της Πορτογαλίας την οποία αντιμετώπισε σε φιλικό, μπήκαν αμέσως σε καραντίνα. Ωστόσο, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ισπανία.

Για την ακρίβεια η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έχει στρέψει τα πυρά της στην Υπουργό υγείας. Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν εδώ και δύο μήνες είχαν ζητήσει τον εμβολιασμό όλων των μελών της αποστολής, αλλά η Καρολίνα Ντίαθ είχε αρνηθεί να συμβεί.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας τόνιζαν ότι είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό, όπως θα γίνει και με τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας τα οποία θα εμβολιαστούν πριν πάνε στο Τόκιο. Μάλιστα, είχαν ζητήσει να κάνουν το εμβόλιο της Johnson το οποίο είναι μονοδοσικό.

Μετά από τη διάγνωση του Σέρχιο Μπουσκέτς η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας επανέλαβε το αίτημα της και ελπίζει αυτή τη φορά να γίνει αποδεκτό.

TAGS EURO 2020 ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ