EURO 2020

Euro 2020: Αρπάχτηκαν στην εξέδρα οι οικογένειες των Ραμπιό, Πογκμπά, Εμπαπέ

Ο Αντριέν Ραμπιό σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στο Euro 2020
Ο Αντριέν Ραμπιό σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στο Euro 2020 2021 AP PHOTO/VADIM GHIRDA, POOL

Έξαλλη με τους πάντες η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό, επιτέθηκε στις οικογένειες του Πολ Πογκμπά και του Κιλιάν Εμπαπέ με αποτέλεσμα να επικρατήσει... χάος στο Βουκουρέστι για περίπου 20 λεπτά όπως αναφέρει το RMC Sport.

Απίθανα πράγματα έγιναν στο Γαλλία - Ελβετία το βράδυ της Δευτέρας (28/6), καθώς όπως αναφέρει το έγκυρο RMC Sport, οι οικογένειες των Ραμπιό, Πογκμπά, Εμπαπέ είχαν έντονο επεισόδιο που κράτησε για αρκετή ώρα και κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

"Στο τελευταίο σφύριγμα, ένα επεισόδιο συνέβη μεταξύ της μητέρας του Αντριέν Ραμπιό και συγγενών του Πολ Πογκμπά. Οι δύο οικογένειες συνέχισαν να ανταλλάζουν κουβέντες μετά από το επεισόδιο των δύο ποδοσφαιριστών όταν η Ελβετία σκόραρε το τρίτο της γκολ, με την μητέρα του Ραμπιό να διαμαρτύρεται επειδή ο Πογκμπά έχασε την μπάλα και από αυτή τη στιγμή προέκυψε η ισοφάριση. Στο φινάλε, η μητέρα του Ραμπιό ζήτησε από τον πατέρα του Εμπαπέ να συνεφέρει τον γιο του, ώστε να μην είναι τόσο αλλαζόνας. Στη συνέχεια επιτέθηκε και σε δημοσιογράφους, κατακρίνοντάς τους για τη συμπεριφορά τους απέναντι στον Εμπαπέ. Υπήρξε ένταση και με τη μητέρα του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Για περίπου 20 λεπτά κράτησε αυτό το σκηνικό, με την μητέρα του Ραμπιό να επιτίθεται στους πάντες. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι από την συμπεριφορά της" μεταδίδει το RMC Sport.

Δείτε πως ο Πογκμπά έχασε την μπάλα και ο Γκαβράνοβιτς σκόραρε για το 3-3:

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ